headerheaderheaderheaderheader
 

De kosten

Wat kost een hoortoestel?
Vanaf Januari 2013 is de audicien verplicht om een keuzeprotocol met u te doorlopen om de zwaarte van de handicap vast te stellen. Aan de hand van het audiogram en een vragenlijst wordt u ingedeeld in een categorie waarbinnen bepaalde hoortoestellen beschikbaar zijn. Een hogere of lagere categorie mag u in principe niet meer zelf kiezen.

Met een hoortoestel uit de aangewezen categorie wordt een ervaarperiode van enkele weken met u doorlopen.
Bent u tevreden en naar beider inzicht goed geholpen met deze oplossing? Prima, uw ziektekostenverzekering betaalt 75% van de kosten uit de hoofdverzekering en misschien zelfs de rest, of een gedeelte, uit de aanvullende verzekering.

Als u een complexere zorgvraag hebt, waarvoor de oplossing niet binnen het protocol voorhanden is, dan kunnen we u natuurlijk prima helpen met een uitgebreide range hoortoestellen die uw probleem wel oplossen, Bij de meeste (maar niet alle) ziektekostenverzekeringen mag u dan de meerkosten zelf betalen boven de vergoeding uit de zorgverzekering.

Welke hooroplossing u kiest, is natuurlijk alleen uw zaak.  Bent u geholpen met een eenvoudig hoortoestel, prima, dan zullen we u dat ook adviseren. Eerlijk is eerlijk, dat mag u van ons verwachten. Vaak zult u met een hoogwaardiger oplossing een veel beter resultaat bereiken. Als dat zo is zullen we u dat laten ervaren.                   Wij helpen u graag bij een juiste keuze.

  

06
Een ruime, stille spreekkamer
06
Een rustige wachtruimte
06
wachtruimte en administratie
06
De aanpaskamer
06
Aanpaskamer met meetapparatuur
06
Hoofdingang "tussen de Leeuwen"
06
Ons pand in Eefde
06
Als u belt, doen wij voor u open