headerheaderheaderheaderheader
 

Over hoorconsult

Bij Hoorconsult hebben we één doel: u helpen zodat u weer goed hoort en prettig kunt functioneren.
 
Eerlijk en transparant, zo willen we graag met u omgaan.
We nemen graag de tijd voor u en uw gehoorprobleem. Alleen dan komen we ook echt tot een goede oplossing. En als we die eenmaal gevonden hebben, blijven we graag contact houden. Zodat we u snel en goed kunnen helpen als aanpassing of onderhoud gewenst is. 
Mensen weer goed laten horen, dat is onze passie. 
 
HoorConsult is opgericht door Rein Lammers. Rein was eerder eigenaar van Lammers Hoortoestellen en heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring als hoorspecialist. Een geruststellende gedachte, uw gehoor is in goede handen.

Wij zijn zo vastbesloten alleen uitmuntend resultaat te leveren, dat, ook als u elders een hooroplossing hebt aangeschaft en niet tevreden bent met het resultaat, we voor u klaar staan om een second opinion uit te voeren. Zonodig ruilen we uw ondeugdelijke hoortoestellen in bij aanschaf van een oplossing waar u wel tevreden mee bent.

Uiteraard is HoorConsult Audiciens STAR triage gediplomeerd en gecertificeerd leverancier van alle merken hoortoestellen.

Ook heeft HoorConsult Audiciens natuurlijk leveringscontracten met alle ziektekostenverzekeringen.
 
Kunt u niet naar ons toekomen? HoorConsult bezoekt u graag, zonder dat daar kosten aan zijn verbonden, bel ons voor een afspraak.
06
Een ruime, stille spreekkamer
06
Een rustige wachtruimte
06
wachtruimte en administratie
06
De aanpaskamer
06
Aanpaskamer met meetapparatuur
06
Hoofdingang "tussen de Leeuwen"
06
Ons pand in Eefde
06
Als u belt, doen wij voor u open