headerheaderheaderheaderheader
 

Zo werkt het

Heeft u steeds meer moeite met horen? Bent u ontevreden over uw huidige hoortoestellen?  Of adviseert de KNO-arts u nieuwe hoortoestellen? Dan staat HoorConsult Audiciens graag voor u klaar. Neem even contact met ons op via telefoon of email.

1) We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Vrijblijvend natuurlijk. Dat stelt u in staat om een van onze persoonlijke en professionele hoorspecialisten te ontmoeten. En wij kunnen uw wensen en behoeften goed in beeld krijgen. In deze eerste stap zullen we direct een (gratis) gehoortest afnemen. Als extra service komen we graag kostenloos  bij u langs, thuis, maar ook op kantoor.

2) Op basis van de gehoortest en uw wensen bieden wij de juiste oplossing aan. U kunt dan – nog steeds vrijblijvend –  de hoortoestellen uitproberen in de dagelijkse praktijk. Tevens maken we van tevoren een berekening van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

3) In deze proefperiode blijven we in nauw contact om eventuele verbeteringen door te voeren. Net zolang nodig is om uw uw gehoor optimaal te verbeteren en u maximaal tevreden te stellen. Het is mogelijk dat we tijdens de proefperiode ook andere hoortoestellen zullen uitproberen. Pas daarna gaat u over tot de definitieve aanschaf. Daarbij zullen we u helpen bij het verkrijgen van een mogelijke vergoeding van de zorgverzekeraar.

4) Ook na de aanschaf zijn we blijvend beschikbaar voor eventuele aanpassingen of het jaarlijkse onderhoud aan uw hoortoestellen en aanverwante luisterapparatuur.

HoorConsult Audiciens werkt graag en goed samen met uw huisarts, KNO-arts of het Audiologisch Centrum. 

06
Een ruime, stille spreekkamer
06
Een rustige wachtruimte
06
wachtruimte en administratie
06
De aanpaskamer
06
Aanpaskamer met meetapparatuur
06
Hoofdingang "tussen de Leeuwen"
06
Ons pand in Eefde
06
Als u belt, doen wij voor u open