Heeft u steeds meer moeite met horen? Bent u ontevreden over uw huidige hooroplossing? Of adviseert de KNO-arts u nieuwe hoortoestellen? Dan staat HoorConsult Audiciens graag voor u klaar. Neem even contact met ons op via telefoon of email.

1) We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Vrijblijvend natuurlijk. Dat stelt u in staat om een van onze persoonlijke en professionele hoorspecialisten te ontmoeten. En wij kunnen uw wensen en behoeften goed in beeld brengen. In deze eerste stap zullen we direct een (gratis) gehoortest afnemen. Als extra service komen we, indien nodig graag kostenloos bij u thuis, maar ook op kantoor.

2) Op basis van de gehoortest en een vragenlijst van het nieuwe hoorprotocol en uw wensen bieden wij de juiste oplossing aan. U kunt dan – nog steeds vrijblijvend – deze hooroplossing gaan ervaren in de dagelijkse praktijk. Tevens maken we van tevoren een berekening van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

3) In deze kennismakingsperiode blijven we in nauw contact om eventuele verbeteringen door te voeren. Net zolang nodig is om uw uw gehoor optimaal te verbeteren en u maximaal tevreden te stellen. Het is mogelijk dat we tijdens dekennismakingsperiode ook andere hooroplossingen zullen uitproberen. Pas daarna gaat u over tot de definitieve aanschaf. Daarbij zullen we u helpen bij het verkrijgen van een mogelijke vergoeding van de zorgverzekeraar.

4) Ook na de aanschaf zijn we blijvend beschikbaar voor eventuele aanpassingen of het jaarlijkse onderhoud aan uw apparatuur

HoorConsult Audiciens werkt graag en goed samen met uw huisarts, KNO-arts of het Audiologisch Centrum.