Bij Hoorconsult hebben we maar één doel: u helpen zodat u weer goed hoort en prettig kunt functioneren.

Eerlijk en transparant, zo willen we graag met u omgaan. 

Hoorconsult in Eefde neemt graag de tijd voor u en uw gehoorprobleem. Alleen dan komen we ook echt tot een goede oplossing. En als we die eenmaal gevonden hebben, blijven we graag contact houden. Zodat we u snel en goed kunnen helpen als aanpassing of onderhoud gewenst is. 

Mensen weer goed laten horen, dat is onze passie. 

HoorConsult is opgericht door Rein Lammers. Rein was eerder eigenaar van Lammers Hoortoestellen en heeft ruim vijfenveertig jaar ervaring als hoorspecialist. Een geruststellende gedachte, uw gehoor is in goede handen.

Niet tevreden? Geld terug!

Wij zijn zo vastbesloten alleen uitmuntend resultaat te leveren dat ook als u elders een hooroplossing hebt aangeschaft en niet tevreden bent met het resultaat, we voor u klaar staan om een second opinion uit te voeren. Zonodig ruilen we uw ondeugdelijke hoortoestellen in bij aanschaf van een oplossing waar u wel tevreden mee bent.

Uiteraard is HoorConsult Audiciens STAR triage gediplomeerd en gecertificeerd leverancier van alle merken hoortoestellen. 

Kunt u niet naar ons toekomen? HoorConsult bezoekt u graag, zonder dat daar kosten aan zijn verbonden, bel ons voor een afspraak.

Waarom kiezen voor HoorConsult Audiciens?

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE, PERSOONLIJKE AANDACHT EN PARKEREN VOOR DE DEUR.

Ervaringen van klanten