HoorConsult in Eefde, dichtbij Zutphen in de Stedendriehoek, geeft altijd een advies op maat. In onze Hoorpraktijk nemen we in alle rust de tijd om uw gehoorproblemen te bespreken en u een persoonlijk hooradvies te geven.

U kunt de hoortoestellen altijd geruime tijd in uw dagelijkse leefwereld ervaren. Bij het werken en sporten en ook naar theater en op reis. Ervaar het genoegen van goed verstaan.

Mocht u om welke reden toch niet tevreden zijn dan kunt u de hooroplossing terugbrengen, zonder dat daar kosten aan zijn verbonden. We zoeken dan samen met u graag naar een wel passende oplossing. 99% van onze clienten kunnen we een comfortabelere en betere levenskwaliteit bieden. Goed horen is binnen uw bereik…Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

U krijgt een onafhankelijk advies en samen met u kijken we welke hooroplossing het best bij u past. Maak gerust een afspraak, het verplicht u tot niets.

100% tevredenheidsgarantie

Eerlijk en transparant, zo willen we graag met u omgaan. HoorConsult in Eefde neemt graag in alle rust de tijd voor u en uw hoorproblemen. Alleen zo komen we ook tot een goede oplossing. Als we die gevonden blijven we graag contact houden voor onderhoud en service, korte lijnen, zo werken we graag.

Mensen weer goed laten horen dat is onze passie…

HoorConsult is opgericht door Rein Lammers, voorheen eigenaar van Lammers Hoortoestellen in Zutphen. Rein heeft meer dan 40 jaar ervaring als hoorspecialist. Een geruststellende gedachte, Uw gehoor in goede handen.

We zijn zo vastbesloten alleen maximaal haalbaar resultaat te leveren, dat ook als u elders een hooroplossing hebt aangeschaft en niet tevreden bent met het resultaat, we voor u klaar staan om een second opinion uit te voeren.
Zo nodig ruilen we uw ondeugdelijke apparatuur in bij aanschaf van een oplossing waar u wel blij mee bent.

Uiteraard zijn we StAr gediplomeerd Triage audicien en gecertificeerd leverancier van alle merken hoortoestellen . Kunt u niet naar ons toekomen, dan komen wij naar u toe, zonder meerkosten.

Bel ons voor een afspraak >